Introduktion

Bravo!
Jag är jätteglad att du hittade vår webbsida MathKraft.com eftersom det betyder att du vill bli bättre i matematik och utvecklas.
Genom att besöka MathKraft.com kan du bli bättre inte bara i matematik, du kan även få mycket starkare mentala muskler och därigenom bli bättre på andra områden i livet. Du kan få ett mer spännande liv, du kan få ett intressantare liv och du tar makten över ditt liv!
Jag heter Viktor Amander och arbetar som automationsingenjör på Scania AB i Södertälje. Jag har ett spännande och intressant arbete, bra lön och trevliga arbetskamrater. Här på MathKraft.com kommer jag att använda min erfarenhet från arbetslivet för att visa att matematik har en praktisk användning.
MathKraft.com bygger på kunskap och erfarenheter från olika yrken. MathKraft.com skapades av några vänner, vi är ett team som består av en lärare, en immunolog, en programmerare, en personlig tränare och mig. Vi tyckte att det var roligt att visa att matematik är mer än bara formler och övningar, att genom matematik kan vi bli bättre på allt.
Vi vill att även du ska vara med och utveckla MathKraft.com genom dina synpunkter, dina frågor och förslag.
Många personer tycker att matematik är svårt att förstå, tråkigt och kanske onödigt. Ändå måste vi gå i skolan, läsa matte, det är staten som kräver att vi ska ha mattekunskaper, göra övningar och lösa ekvationer.
Vi förstår att många tappar lust att läsa matte och därför skapade vi MathKraft.com för att det ska vara lättare, nyttigare och roligare att utvecklas och för att lyckas behöver vi planera vår tid, organisera vår arbetsplats, tänka på hur vi spenderar vår energi, se till att vi mår bra fysiskt och psykiskt. Vi kan göra detta genom att utvärdera våra ansträngningar och träna upp en förmåga att se sanningen i “vitt ögat”.
Vi tar allt steg för steg, vi går framåt med “baby steps”, vi tänker över, utvärderar, förbättrar oss och går vidare till nästa steg.
Och tänk på att det är DU som skapar DIN utveckling. Du är den viktigaste personen och har kraften att förbättra dina studieresultat, förbättra ditt liv. MathKraft.com kan hjälpa till.
OK! Låt oss börja!
*Om du tycker att min svenska låter “annorlunda” så är det därför att jag är född och uppvuxen i Polen.

Vad vill du?

Här kan du skriva varför du vill bli bättre på matematik och varför du vill träna upp dina mentala muskler. Du kan behålla den informationen eller du kan publicera den anonymt och även läsa vad andra har för mål…